VLAAMSE DRUIVENCROSS


GRATIS PUBLIEKSBUSSEN VOOR DE TOESCHOUWERS VAN DE VLAAMSE DRUIVENCROSS

Op zondag 10 december 2017 wordt in Overijse de Vlaamse Druivencross gereden. Mathieu van der Poel gaat er alles aan doen om voor het derde jaar op rij deze veldritklassieker te winnen!

Overijse biedt één van de spectaculairste, zwaarste en meest gevarieerde omlopen in de hele veldritwereld. Een bijkomend voordeel is het 100% natuurlijk karakter van het parcours zonder artificiële hindernissen. Overijse is een eerlijke wedstrijd en staat garant voor een bitsige strijd.

Vanaf 10 uur mag er veldritspektakel verwacht worden in het centrum van Overijse, want naast de Druivencross voor heren elite zijn er ook nog de wedstrijden voor nieuwelingen, junioren, beloften en dames.

De organiserende wielerclub ‘De Sportvrienden’ denkt ook aan de toeschouwers en legt voor het eerst gratis ‘publieksbussen’ in.

Er wordt busvervoer voorzien heen en terug naar het parcours van 11.00 tot 14.30 uur en van 16.00 tot 18.00 uur.

  • Komende van Jezus-Eik langs de Brusselsesteenweg vanaf Delhaize. Opstapplaatsen aan: Delhaize, Gamma, Wijnen Dewit, halte Sint-Martinusschool.
  • Komende van Huldenberg langs de N253 vanaf Kaalheide. Opstapplaatsen aan: Kaalheide, Kouterstraat en Puttestraat.

Bovendien zorgen ‘De Sportvrienden’ ook voor een publiekstent in de weide en voor reuzenschermen langsheen het parcours, zodat iedereen de spannende veldritstrijd van dichtbij kan volgen.

MEER INFO

Willy Van RoyZO WAS HET VORIG JAAR

VLAAMSE DRUIVENCROSSFoto > Hans Deveuster - www.sportfotos.be

Foto > Hans Deveuster - www.sportfotos.be


Foto > Hans Deveuster - www.sportfotos.beWebmaster: Karel Cumps

Anjelierenlaan 40

BE 1820 Steenokkerzeel.

info@desportvriendenoverijse.beHET WEER IN OVERIJSE