VAN DONDERDAG 21 TOT WOENSDAG 27 SEPTEMBER 2017

 

 


Download
Klik hier voor een printvriendelijke versie van 'De Duinen'
2017-WK BERGEN-PROGRAMMA-NW-170217-VERVO
Adobe Acrobat document 579.0 KB


WELKOM BIJ AUTOCARS DE DUINEN

Bij alles wat De Duinen doet staat het comfort van de reiziger centraal. Zo wordt het volledig wagenpark voortdurend vernieuwd. Een toilet, airconditioning, video, bar en verstelbare zetels zijn dan ook standaard voorzieningen op elke bus.

 

WAGENPARK

Bij alles wat De Duinen doet staat het comfort van de reiziger centraal

Zo wordt het volledig wagenpark voortdurend vernieuwd. Een toilet, airconditioning, video, bar en verstelbare zetels zijn dan ook standaard voorzieningen op elke bus.

Maar onder al die zichtbare - en vooral voelbare luxe gaat tevens behoorlijk wat technisch vernuft schuil. Bij de aankoop van onze bussen besteden wij namelijk heel speciaal de aandacht aan het veiligheidsaspect: ABS, antislip en extra remcircuits staan er borg voor dat u veilig en wel op uw bestemming aankomt.

Al onze prima uitgeruste wagens voldoen aan de drie sterren kwalificatie van de Belgische Busfederatie, het FBAA. 

NUTTIG

Voor de ‘De Duinen’ is het uiterst belangrijk om haar reizigers de grootst mogelijke garantie te bieden. Daarom zijn wij lid het Garantiefonds Reizen.

 

De dienstvergoeding voor chauffeur en reisleider is inbegrepen. Het staat u natuurlijk wel vrij om hen achteraf nog eens extra te belonen indien u dat wenst.

Webmaster: Karel Cumps

Anjelierenlaan 40

BE 1820 Steenokkerzeel.

webmaster@desportvriendenoverijse.beHET WEER IN OVERIJSE